Bel mij: 0299 - 40 60 29
Online Agenda

Channeling

Soms heb je hulp nodig bij het maken van belangrijke keuzes in je leven.

• Wil jij meer inzicht in je relatie en liefdesleven?
• Wil je weten wat jouw levenslessen zijn?
• Wil je inzicht over jouw gezondheid?
• Wil je weten wat je grootste blokkades zijn?
• Wil je weten wat je moet loslaten?
• Wat zijn de stappen die je ‘moet’ nemen?
• Welke oude pijnen, herinneringen blokkeren je nog?
• Wil je meer informatie over je kind?

 

Hogere Zelf Channeling

Hierbij geef ik de informatie door welke ik aan je door mag geven.
Je mag een specifieke vragen stellen over jezelf, je leven, je relatie’s, kinderen en/of je werk. Ik kan inzicht geven in bepaalde situaties, problemen en/of klachten.

 

Hoe werkt zo’n sessie?

Tijdens de sessie mag je vragen stellen die op dat moment in jouw leven voor jou belangrijk zijn. Ik verbind mij met jouw Hogere Zelf of de gidsen die zich op dat moment aanbieden om jou te helpen. Aan de hand van deze vragen worden adviezen aangereikt die je verder kunnen helpen in je persoonlijke ontwikkeling. Het gaat hier dus om het creëren van bewustzijn en het bieden van handvatten om je weg en lotsbestemming te vinden in het leven.

 

Online een channeling boeken

In mijn online agenda kun je zelf een eerste afspraak maken. We houden dan eerst een kort intakegesprek en gaan daarna direct aan de slag.

 

pijlEen persoonlijke consult/reading van Ibora Zant kost 500,-

VOORBEELD VRAGENLIJST:  DOWNLOAD HIER>>

Via deze link kun je een afspraak boeken: http://www.vividus.nl/afspraak-maken/. Wanneer je de afspraak in de agenda hebt gezet, krijg je van mij nog een bevestiging.

 

 

 


Huiskamersessie 

De huiskamersessie is een prachtig cadeau voor je vrienden en vriendinnen! De huiskamersessie - een privé Channelsessie bij jou thuis met vrienden die jij vertrouwt. Op jouw eigen bank, in jouw eigen huiskamer, wordt er contact gemaakt met spirits en de Hogere Zelf van de aanwezigen.

Alle aanwezigen krijgen een persoonlijke Channeling en kunnen 1 vraag stellen.

Het is beslist geen avond waarbij tafels gaan dansen of geesten
 door de kamer zweven. Integendeel. Het zijn ontspannen en gezellige avonden. Soms met een traan maar meestal met een lach.

Zoek je duidelijke en praktische antwoorden op vragen over liefde, leven en werken? Tijdens een Channelsessie stel ik mezelf open om jouw Hogere Zelf via mij te laten spreken en zo krijg je antwoord op jouw levensvragen. Krijg antwoorden die ook écht helpen.

 

De voordelen van de huiskamersessie:

 • antwoord op levensvragen
 • meer over jezelf leren
 • gezelligheid met veel spiritualiteit
 • nieuwe inzichten krijgen
 • contact met je Hogere Zelf

 

Tijdens de huiskamersessie zal ik in korte consulten van 10 à 15 minuten per persoon duidelijke boodschappen mogen brengen voor de gasten. Voor iedere gast zal er altijd een advies komen vanuit de ziel wat op dat moment van toepassing is. Het is een leuke ervaring om als vriendenclubje echt contact met elkaar te hebben en te voelen wat iedereen meemaakt. Je krijgt hierdoor een steuntje in de rug wat je misschien wel goed kunt gebruiken.

Wat het extra leuk maakt is dat je na deze sessie nog uitgebreid met elkaar kunt kletsen over de boodschappen die je hebt mogen ontvangen.

 

Een huiskameravond kost € 250,00 exclusief de reiskosten van 0,25 cent per km vanaf Monnickendam gerekend.
Een huiskameravond is altijd voor 8 personen max. per avond.

Huiskamer Channeling aanvragen: Mail naar info@vividus.nl

 

 

 

Wat anderen zeggen:


testimonialLinda

De avond met Ibora zal me voor altijd bij blijven staan. Voordat ik mijn vraag kon stellen gaf Ibora er al antwoord op. Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregen en heb een rust gevonden die ik hiervoor nergens heb kunnen vinden.

 

testimonialEsmeralda

Ik liep al jaren tegen één bepaald vraagstuk aan “waarom heb ik moeite met het aangaan van relaties?”. In de channeling gaf Ibora meteen aan wat de oorzaak was en waar het vandaan kwam. En, nog wel het allerbelangrijkste, hoe het opgelost kon worden. Dit hebben we dan ook gedaan!

testimonialWendy

Ik had de avond georganiseerd en al mijn vriendinnen uitgenodigd. Het was een avond om nooit meer te vergeten. Iedereen heeft belangrijke inzichten gekregen, en als vriendinnengroep zijn we nog hechter geworden. Na afloop was de wijn op, zakdoeken en mouwen waren nat, en hebben we ontzettend gelachen met z’n allen.

 

testimonialJoyce

Ik was door een vriendin uitgenodigd om naar de channelavond met Ibora Zant te komen. Ik had niet echt een brandende vraag en dacht ‘alles in mijn leven is toch goed’. Toch nieuwsgierig geworden na Ibora in actie te hebben gezien met anderen, ging ik tegenover haar zitten. Met één vraag sloeg ze de spijker op de kop: “Slaap je wel goed?” Ik kon het bijna niet geloven, als ik ergens moeite mee had dan was het wel in slaap komen! Ik had een sessie van 15 minuten, waarin mij meer duidelijkheid werd gegeven over waar het probleem vandaan kwam en hoe het op te lossen was. Super!

 

testimonialDebbie

Om eerlijk te zijn geloof ik niet zo in dat zweverige gedoe. Maar er was eigenlijk niets zweverigs aan. Er gingen geen stoelen de lucht in er kwam geen doorzichtige bol op tafel. Nee, Ibora is een vrouw die gewoon op haar Dior hakken binnen komt wandelen, en zich puur richt op jouw hulpvraag en welke antwoorden zij daarop doorkrijgt. De antwoorden waren ook duidelijk en toepasbaar. Bedankt Ibora!

 

testimonialYufun Sun

Ik heb een channeling van grote waarde mogen ervaren. Heel bijzonder hoe Ibora met je hogere ik in contact komt, waarbij al je vragen heel duidelijk worden beantwoord.

 

 

 

 

DOWNLOAD GRATIS EBOEK

Vul Naam en Email in

Alles wat je moet weten over hypnose
We Your Privacy

stopzelfsabotage

agenda-online

anderenzeggen

 • HEB JE VAN ALLES AL GEPROBEERD MAAR VAL JE STEEDS TERUG IN OUD GEDRAG?

  Met Hypnose bereik je moeiteloos blijvende resultaten!


  Ja, boek mij in
 • Contactgegevens
  Praktijk adres Monnickendam:
  Pieterappelplein 13, Monnickendam

  Email: info@vividus.nl
  Telefoonnr: 0299-40 60 29
  Aangesloten bij

  logos

  Copyright © 2014 - All rights reserved - Vividus