Bel mij: 0299 - 40 60 29
Online Agenda

Hypnose – Veilig, snel & effectief!


Met hypnose kunnen ontzettend veel klachten en problemen veilig, snel en effectief worden verholpen. Je zou het bíjna een wondermiddel kunnen noemen. En omdat de effectiviteit van hypnose steeds opnieuw wordt bewezen wordt het nu ook steeds vaker in ziekenhuizen en zorgcentra toegepast. Ook steeds meer mensen met, al dan niet vage, klachten durven de stap te zetten en zich met hypnose laten behandelen.

Vividus – Praktijk voor Hypnose helpt al ruim 10 jaar haar cliënten met een combinatie van hypnose en therapie – hypnotherapie – weer op weg naar een gelukkiger leven. En met veel succes!

Waarom hypnotherapie?


Hypnotherapie is een van de meest gebruikte en meest effectieve therapievormen die ingezet kan worden om ongewenste automatismen te doorbreken en zo klachten definitief op te lossen. De hypnose is eigenlijk niet meer dan een lichte trance waarin je geconcentreerde aandacht hebt voor jouw klacht of probleem. Door de trance en de begeleiding van de hypnotherapeut kan er in wezen een soort ‘afstand’ worden gecreëerd tussen jou en de klacht. Anders dan wanneer je zelf diep over de klacht nadenkt en piekert met je ‘rationele ik’, kom je met hypnotherapie tot je onderbewustzijn. Dit is de plek waar vele klachten, problemen en automatismen hun oorsprong vinden.

Wanneer het onderbewustzijn zich openstelt kunnen onbewuste processen bewust worden gemaakt. De hypnotherapeut zal als het ware een wandeling met jou maken in je onderbewuste met een schijnwerper in de hand. Hier kan de hypnotherapeut bepaalde momenten, gebeurtenissen en ervaringen belichten die wellicht een wortel vormen van jouw klacht. Er zal dan een belletje gaan rinkelen, een ‘A-ha!’ moment. Samen met de hypnotherapeut kom je tot een duurzame oplossing die je meeneemt naar je bewuste ‘ik’ wanneer je uit de trance komt, en de sessie zal worden afgerond. Natuurlijk is niemand hetzelfde, en er is dan ook geen ‘one-size-fits-all’ oplossing voor ieder probleem. Sommige clienten zijn met één sessie al geholpen, anderen hebben dieper liggende klachten die in een traject worden behandeld. Het hangt veelal af van hoe diep de klacht zich heeft geworteld.

Hypnose is absoluut veilig


Heb je je ooit zo in een boek verdiept dat je niet doorhad dat iemand tegen je aan het praten was? Of rijd je al 4 jaar dezelfde route met de auto naar het werk, en kan je je de laatste paar minuten van de rit niet meer herinneren? Dan ben je even in een trance geraakt – dezelfde soort trance die wordt toegepast bij hypnotherapie. Onder hypnose ben je dus volledig bewust van wat de hypnotherapeut tegen je zegt. Je bent in staat jezelf onmiddellijk uit een trance te halen en te reageren wanneer
 er bijvoorbeeld een brandalarm afgaat.

Let’s do this!


Geen abracadabra, maar gericht en effectief te werk. Dat is hypnotherapie!

Neem een kijkje bij de soorten hypnotherapie die ik aanbied, zoals de ‘Powersessie’, ‘Maagband-hypnose’ en een ‘Soulkey sessie’.

Neem contact met mij op


Via deze link kan je een afspraak boeken: http://www.vividus.nl/afspraak-maken/. Wanneer je de afspraak in de agenda hebt gezet, krijg je van mij nog een bevestiging. Wil je een telefonische kennismaking, ook dat kan!

Heb je meer vragen over hypnose, klik hier.

Testimonials over Hypnotherapie


 Geraldine

Ik ben op dit moment de gelukkigste vrouw op deze wereld. Wie had ooit durven dromen dat zoiets ‘simpels’ als hypnose mij van mijn eetverslaving af kan helpen. Als tiener ben ik veel gaan eten als reactie op scheiding van mijn ouders, stress op school en de hormonen. Sindsdien altijd een ‘dikkertje’ gebleven. Dieet na dieet, maar niets hielp. Bij iedere tegenvaller kwam de emotie-eter weer naar boven. Ik wilde me erbij neerleggen.. Totdat ik over afvallen met hypnose hoorde! En nu? Na 2 maanden 10 kilo lichter en ik ga zo door! Ik zit echt lekker in mijn vel en heb mijn emoties onder controle. Eindelijk verlost!

 Anne

Ibora, er zijn geen woorden genoeg om uit te drukken hoe dankbaar ik ben. Ik sta niet meer op de weegschaal, geen obsessief gedrag meer, en merk aan mijn kleding dat ik echt al toe ben aan een maatje kleiner. Ik heb nog een weg te gaan, maar je hebt mijn leven nu al veranderd. Ik voel me werkelijk een compleet nieuwe en zelfverzekerde vrouw.

DOWNLOAD GRATIS EBOEK

Vul Naam en Email in

Alles wat je moet weten over hypnose
We Your Privacy

stopzelfsabotage

agenda-online

anderenzeggen

 • HEB JE VAN ALLES AL GEPROBEERD MAAR VAL JE STEEDS TERUG IN OUD GEDRAG?

  Met Hypnose bereik je moeiteloos blijvende resultaten!


  Ja, boek mij in
 • Contactgegevens
  Praktijk adres Monnickendam:
  Pieterappelplein 13, Monnickendam

  Email: info@vividus.nl
  Telefoonnr: 0299-40 60 29
  Aangesloten bij

  logos

  Copyright © 2014 - All rights reserved - Vividus