Bel mij: 0299 - 40 60 29
Online Agenda

MAAGBAND HYPNOSE

Virtuele Maagband: het veilige alternatief voor een maagbandoperatie

Obesitas is een levensbedreigende aandoening. Ernstig overgewicht leidt tot diabetes, hart- en vaatziekten, nierfalen en verminderde mobiliteit. Obesitas zorgt ook vaak voor een sociaal isolement en allerlei fysieke en psychisch-emotionele klachten. Een bekende methode om obesitas aan te pakken is een maagbandoperatie. De maag wordt operatief verkleind waardoor overeten niet langer mogelijk is. Aan de operatie zijn veel risico’s verbonden en het emotionele aspect blijft onderbelicht. Wat je misschien nog niet wist is dat onder hypnose een virtuele maagband, de Hypno-Band, aangebracht kan worden die net zo effectief is. Maar dan zonder alle gevaren van een operatie.
 

Overeten is zelfsabotage
Overeten is een vorm van zelfsabotage. Het overgewicht is een symptoom van onderliggende overtuigingen die diep in het onderbewustzijn zijn geworteld. Onder hypnose is het vrij eenvoudig om obesitas-veroorzakende overtuigingen op te sporen en te transformeren.

 

Hoe de Virtuele Maagband werkt
Onder hypnose zijn is eigenlijk gewoon in een staat van complete ontspanning verkeren. Vanuit fysieke en mentale ontspanning leg je makkelijk contact met je onderbewustzijn. Samen speuren we naar de zelfsaboterende overtuigingen die ervoor zorgen dat je teveel, te vaak en te vet eet. Er wordt een Hypno-Band aangebracht om de maag waardoor overeten niet langer prettig voelt. Daarnaast brengen we in kaart wat je huidige overtuigingen zijn over jezelf, voedsel en de daad van eten. Onder hypnose wordt een transformatie naar een gezonde leefstijl ingezet en diep in je onderbewustzijn geplant.
 

BOEK NU JOUW  GRATIS INTAKE:


 

DOWNLOAD GRATIS EBOEK

Vul Naam en Email in

Alles wat je moet weten over hypnose
We Your Privacy

stopzelfsabotage

agenda-online

anderenzeggen

 • HEB JE VAN ALLES AL GEPROBEERD MAAR VAL JE STEEDS TERUG IN OUD GEDRAG?

  Met Hypnose bereik je moeiteloos blijvende resultaten!


  Ja, boek mij in
 • Contactgegevens
  Praktijk adres Monnickendam:
  Pieterappelplein 13, Monnickendam

  Email: info@vividus.nl
  Telefoonnr: 0299-40 60 29
  Aangesloten bij

  logos

  Copyright © 2014 - All rights reserved - Vividus