Bel mij: 0299 - 40 60 29
Online Agenda

SOULKEY® THERAPIE – DE SLEUTEL NAAR JE ZIEL

Waarom besta ik?
Waarom ben ik hier op aarde?
Waarom ben ik wie ik ben?
Waarom doe ik wat ik doe?
Waarom leef ik mijn leven op deze manier?

WIL JIJ OOK ANTWOORDEN OP DEZE VRAGEN? EN BEN JE KLAAR VOOR EEN SPIRITUELE ZOEKTOCHT?
De grote WAAROM vragen leiden naar antwoorden die je ziel blootleggen. Het zijn antwoorden die je duidelijkheid geven over je doel in dit leven, je bestemming, de reden van je bestaan. En de antwoorden bezit je al.. De antwoorden op jouw levensvragen bevinden zich in je ziel.

Met SOULKEY® THERAPIE onder begeleiding van gecertificeerd SOULKEY® Therapeut Ibora Zant word je in verbinding gebracht met je ziel en onderga je een levensveranderde en onvergetelijke ervaring.

Tijdens de SOULKEY® zielenreis ben je in diepe trance en ga je, vrij letterlijk, op reis met je onderbewustzijn.

 • Ga terug naar je vorige leven; begrijp, ervaar en leer hier van. Neem de kennis en informatie met je mee terug. Laat trauma’s los en herinner vergeten kennis en vaardigheden.
 • Ontmoet reeds overledenen, uit dit en je vorige leven. Maak kennis met je Gids. Ervaar de Wijsheid en Kennis die je Gids bezit. Stel je vragen en krijg antwoorden.
 • Laat je Gids je meenemen en maak kennis met je Raad van Wijzen. Wentel jezelf in Liefde, Warmte en Energie. Hoor, zie, voel en proef geluiden, geuren, kleuren en smaken die onwerelds zijn.
 • Je ziel wordt geheeld, genezen en bevrijd.

Hoewel de SOULKEY-reis voor ieder persoon anders is, de ervaringen die je zal opdoen zullen geen dagen of weken bijblijven – maar een leven lang!

WAT IS SOULKEY® THERAPIE?
SOULKEY® THERAPIE bestaat uit een enkele SOULKEY-sessie van drie tot vier uur lang. Doordat je tijdens een sessie in diepe trance gaat, en er verschillende therapievormen worden gebruikt, is het een krachtige therapie-sessie. Je ervaart snel een helderheid en duidelijkheid die met reguliere hypnotherapie niet te verkrijgen is.

 

 

 • HEB JE VAN ALLES AL GEPROBEERD MAAR VAL JE STEEDS TERUG IN OUD GEDRAG?

  Met Hypnose bereik je moeiteloos blijvende resultaten!


  Ja, boek mij in
 • Contactgegevens
  Praktijk adres Monnickendam:
  Pieterappelplein 13, Monnickendam

  Email: info@vividus.nl
  Telefoonnr: 0299-40 60 29
  Aangesloten bij

  logos

  Copyright © 2014 - All rights reserved - Vividus