Bel mij: 0299 - 40 60 29
Online Agenda

Stop Zelfsabotage!


Soms lijkt alles tegen te zitten. Stress op je werk, twijfel over jezelf, vage gezondheidsklachten, financiële onzekerheid en spanningen in je relatie. Misschien voel je al een tijdje een onbestemd gevoel van onbehagen. Het lijkt alsof een onzichtbare kracht je keer op keer hetzelfde laat ervaren. Je wilt wel veranderen maar het lukt niet. Je wilt meer uit je leven halen maar je kunt er steeds net niet bij. Die onzichtbare kracht die jou steeds tegenhoudt ben je zelf. Niet je ratio, maar je onderbewustzijn gooit roet in het eten. We noemen dat verschijnsel ook wel zelfsabotage en bijna iedereen loopt daar wel eens tegenaan.

 

Waarom saboteren we onszelf?


Zelfsabotage beschermt ons in feite tegen schaamte en pijn. Het weerhoudt ons van het nemen van risico’s en verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben genoeg zelfvertrouwen en kunnen zich over die eerste initiele beperkende gedachten heenzetten en vol voor een uitdaging gaan. Anderen zijn al bij voorbaat bang om te falen voor vaak ongegronde redenen. Zelfsabotage is een zelf opgeworpen barrière om het bouwen aan een carrière, het ontwikkelen van (innerlijke) kracht en zelfvertrouwen te ondermijnen. In plaats van bepaalde angsten onder ogen te zien zoeken zelfsaboterende mensen steeds uitvluchten om iets niet te doen, of stellen ze bepaalde handelingen uit. Alles om te voorkomen dat ze teleurgesteld worden, of erger.

 

Kick ass aanpak!


Door je onderbewustzijn op één lijn te brengen met je bewuste geest gaat er een wereld aan kansen voor je open. Zowel in je carrière, leven als de liefde. Niets is dan meer onmogelijk. Succes en voorspoed zijn vooral een gevolg van je onbewuste gedrag. Je kunt je onbewuste beïnvloeden, zodat je onbewuste automatisch succes en voorspoed creëert.

Wat we gaan doen

 • Onbewuste zelfsabotage blootleggen.
 • Zelfsaboterende overtuigingen bij de wortel aanpakken en verwijderen.
 • Postitieve overtuigingen inbouwen waardoor je echt het leven krijgt waar je zo naar verlangt.
 • Je innerlijke wijsheid aanspreken.
 • Eigenwaarde en zelfbeeld ontwikkelen.
 • Je onbewuste houding positief veranderen

Ik maak gebruik van mijn eigen speciaal samengesteld en bewezen Anti-Sabotage Coachingsprogramma waarmee ik al tientallen mensen in mijn praktijk op weg heb geholpen naar een gelukkig en succesvol leven. Met mijn coachings-skills, hypnose-expertise, en jarenlange ervaring samengevoegd met positieve psychologie en een kick-ass aanpak durf ik resultaten te garanderen!

 

Anti-Sabotage Coaching™ Plan


Mijn Anti-Sabotage Methode ™ is GEEN ‘standaard’ coachingsprogramma, waarbij jij mij jouw problemen voorlegt en ik jou vertel wat je eraan kan doen. Ik weet dat jij al weet wat je eraan kan doen. Het probleem is dat iets in jezelf jou TEGENHOUDT om dat te doen.

Mijn Anti-Sabotage Coaching Sessies zijn speciaal ontwikkeld om…

 • Jou door het proces te begeleiden om je innerlijke overtuigingen, die niet stroken met je gewenste succes, te onthullen
 • Jou door het proces te begeleiden dat deze overtuigingen wel in overeenstemming brengt met jouw verlangens
 • Jou te begeleiden bij het loslaten van interne zelfsabotage barrières, die voorkomen dat jij je doelen kunt bereiken
 • En, jou te begeleiden door de methode voor het creëren van zelfaangestuurde motivatie om te bouwen aan jouw succes!

 

Resultaten die je gaat bereiken:
 • Geen uitstelgedrag
 • Geen beperkende gedachten
 • Beter voor jezelf zorgen
 • Niet meer afgeleid worden
 • Emoties onder controle houden
 • Geen faalangst
 • Beter zelfbeeld
 • Groter vertrouwen in je eigen kunnen
 • Je talenten leren kennen
 • Uitdagingen vol enthousiasme aangaan

 

Resultaten van de Anti-Sabotage Methode


testimonialMarije

Het Anti-Sabotage Plan bij Ibora heeft een grotere positieve invloed op me gehad dan ik ooit had kunnen voorstellen. Het lijkt alsof ik een nieuw leven leef! Ik heb meer levenslust, meer energie, en ben zowel mentaal als in mijn leven helemaal in balans.
 

testimonialJanet

Ik kan Ibora niet genoeg bedanken voor het helpen mijn saboterende gewoontes te stoppen. Waar ik eerst nogal over me heen liet lopen, kan ik nu ‘Nee’ zeggen zonder dat het me een schuldgevoel geeft. En terwijl ik me vroeger vaak ‘niet lekker’ voelde, kan ik nu zeggen dat mijn gezondheid beter is en dat ik beter luister naar wat mijn lichaam me vertelt.
 

testimonialFrank

Ik ben ontzettend blij dat ik Ibora heb ontmoet en dat we samen mijn saboterende gedachten en gewoontes op hebben kunnen lossen. Ik heb 200% meer plezier in mijn werk en heb zowel privé als zakelijk meer succes dan ik ooit had gedacht te hebben.
 

testimonialKim

Blij, dankbaar en vooral trots op mezelf! Vroeger paste ik me als een kameleon aan, maar na Ibora’s Anti-Sabotage programma heb ik zoveel meer zelfvertrouwen, het straalt van mijn gezicht af, en ben ik niet meer bang om dingen te ondernemen.
 

testimonialWouter

Ik ben heel blij dat ik Ibora in de arm heb genomen om mij er van bewust te laten worden dat het leven ook anders zijn dan hoe ik het leidde. Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen, meer vrienden en ik merk zelf dat ik prettiger in de omgang ben met anderen (zelfs vreemden). Ik voel me een ander persoon!

 

DOWNLOAD GRATIS EBOEK

Vul Naam en Email in

Alles wat je moet weten over hypnose
We Your Privacy

stopzelfsabotage

agenda-online

anderenzeggen

 • HEB JE VAN ALLES AL GEPROBEERD MAAR VAL JE STEEDS TERUG IN OUD GEDRAG?

  Met Hypnose bereik je moeiteloos blijvende resultaten!


  Ja, boek mij in
 • Contactgegevens
  Praktijk adres Monnickendam:
  Pieterappelplein 13, Monnickendam

  Email: info@vividus.nl
  Telefoonnr: 0299-40 60 29
  Aangesloten bij

  logos

  Copyright © 2014 - All rights reserved - Vividus