Bel mij: 0299 - 40 60 29
Online Agenda

Ibora heeft een wachtlijst van een half jaar!
Wil je met haar afspreken stuur dan een mailtje naar contact@iborazant.nl. Zij of haar team leden nemen dan contact met je op.

 

TARIEVEN
 Channeling Sessie / € 500,-  Afspraak maken
Anti-sabotage Coaching Pakket /  € 4000,- Afspraak maken
SoulKey Therapie  / 3 uur / € 1000,- Afspraak maken
BusinessCoaching   /  6 mnd   /   € 1999,- pmd. Afspraak maken

 

VOORDELEN VAN VIVIDUS HYPNOTHERAPIE & COACHING


 • Persoonlijk: Iedere sessie, of volledig traject, wordt precies afgesteld op jouw behoeften en doelstellingen waardoor de therapie altijd maatwerk is.
 • Betrokken: Ik sta altijd open om vragen te beantwoorden, advies te geven of hulp te bieden. Ik ben, per mail en telefoon, dagelijks en op vrijwel elk moment te bereiken.
 • Snel resultaat: Doordat hypnotherapie zich richt op het onderbewustzijn werkt deze vorm van therapie snel en doelmatig. Coachingsessies zijn intensief en doelgericht waardoor ook hiermee snel resultaten geboekt kunnen worden.
 • Lange termijn oplossingen: In tegenstelling tot andere behandelingen wordt er tijdens de hypnotherapie en coachingsessies gekeken naar oplossingen die je op de korte termijn de juiste weg wijzen, en je op de lange termijn op het juiste pad houden.
 • Privé: De inhoud van de behandeling/therapie wordt niet gemeld bij je verzekeraar.

 

VERGOEDING VIA JE WERKGEVER OF ARBODIENST


Veel bedrijven hebben tegenwoordig een speciaal budget voor coaching, (bij-)scholing en/of loopbaanbegeleiding. Werkgevers reserveren een opleidingsbudget voor alle medewerkers en staan daardoor vaak welwillend tegenover het vergoeden van een deel van de kosten. Een belangrijke stimulans daarbij is dat een coachingstraject vaak vele malen goedkoper is dan een cursus. Tevens is belastingaftrek mogelijk.

Neem hiervoor contact op met jouw P&O of HRM-afdeling voor meer informatie.

In overleg met een bedrijfsarts zijn werkgevers vaak ook bereid kosten van coaching en/of counseling te vergoeden. Denk bijvoorbeeld ter preventie van een burnout of ter voorkoming van lang ziekteverzuim.

Neem hiervoor contact op met de bedrijfsarts of Arbodienst.
Neem contact met mij op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

 

 

KLACHTEN


Een therapeut behoort zich te houden aan de gedragsregels van zijn of haar beroepsvereniging en aan de algemene wettelijke bepalingen. Mocht je niet tevreden zijn over de behandeling dan word je verzocht eerst per e-mail contact met me op te nemen – info@vividus.nl

Als we samen niet tot een oplossing kunnen komen kan je overwegen om een klacht in te dienen bij de klachtencommissie van mijn beroepsorganisatie, de VIV.

DOWNLOAD GRATIS EBOEK

Vul Naam en Email in

Alles wat je moet weten over hypnose
We Your Privacy

stopzelfsabotage

agenda-online

anderenzeggen

 • HEB JE VAN ALLES AL GEPROBEERD MAAR VAL JE STEEDS TERUG IN OUD GEDRAG?

  Met Hypnose bereik je moeiteloos blijvende resultaten! Boek nu je gratis sessie


  Ja, boek mij in
 • Contactgegevens
  Praktijk adres Monnickendam:
  Pieterappelplein 13, Monnickendam

  Email: info@vividus.nl
  Telefoonnr: 0299-40 60 29
  Aangesloten bij

  logos

  Copyright © 2014 - All rights reserved - Vividus