Bel mij: 0299 - 40 60 29
Online Agenda

TRAUMA-, ROUWVERWERKING

 
Iedereen verwerkt het verlies van een geliefde of dierbare op z’n eigen manier – geen enkele manier is de ‘juiste’. Maar dat het verlies of trauma wordt verwerkt is van groot belang. Wanneer je het gevoel hebt dat je vast bent komen te zitten, in het verdriet, boosheid of depressie, dan is het aan te raden om contact op te nemen met iemand die je kan helpen met het verwerken van het trauma.
 

Rouwverwerking: Iedereen krijgt te maken met het verlies van een dierbare. En op dat moment kan het je ineens heel zwaar vallen. Zo zwaar, dat je even het positieve in je eigen leven niet meer ziet. Met hypnotherapie schijnen we een licht op al het goede en helpen we je rouwen – op je eigen manier – en geven het verlies een speciale plek in jouw leven.
 

Traumaverwerking: Het verwerking van een trauma is, net zoals bij rouwen, een proces dat iedereen op z’n eigen manier doet. Sommigen worden zo getroffen dat het heel moeilijk wordt om het trauma zelf te verwerken. Ik kan de oplossing bieden door middel van  hypnotherapie en soulcoaching.
 

PTSS: PTSS, oftewel Post-Traumatisch Stress Stoornis, ontwikkelt zich wanneer een trauma zo’n diepe indruk achterlaat bij een persoon dat er verandering in de hersenen plaatsvindt. Slechts een kleine, onschuldige gebeurtenis kan er voor zorgen dat het lichaam en de hersenen in de stress schieten waardoor de intensiteit van het trauma weer opnieuw, en levensecht, wordt beleefd. Hypnose en hypnotherapie is een uitermate geschikte behandeling doordat het het onderbewuste helpt het trauma te verwerken en rust en ontspanning te vinden.
 

Je hoeft niet langer gevangen te blijven zitten in je verdriet – het is tijd om je verlies of trauma en plek te geven waar het niet langer de hoofdrol speelt in je leven.

Neem geheel vrijblijvend contact met me op en vertel me waar ik je mee kan helpen. Ik sta je graag te woord via de telefoon of via e-mail. Boek direct een gratis kennismaking via mijn online agenda http://www.vividus.nl/afspraak-maken/

DOWNLOAD GRATIS EBOEK

Vul Naam en Email in

Alles wat je moet weten over hypnose
We Your Privacy

stopzelfsabotage

agenda-online

anderenzeggen

 • HEB JE VAN ALLES AL GEPROBEERD MAAR VAL JE STEEDS TERUG IN OUD GEDRAG?

  Met Hypnose bereik je moeiteloos blijvende resultaten!


  Ja, boek mij in
 • Contactgegevens
  Praktijk adres Monnickendam:
  Pieterappelplein 13, Monnickendam

  Email: info@vividus.nl
  Telefoonnr: 0299-40 60 29
  Aangesloten bij

  logos

  Copyright © 2014 - All rights reserved - Vividus